projecten - NO LIMIT COATINGS
16136
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16136,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Gerealiseerde projecten

SPUITEN MOTOR ZIJSPAN

OPDRACHTGEVERS: VOS OSS MOTOREN,

Gl PARTS AND BIKES OSS

De kunststof zijspan had schade en is hersteld, voorbewerkt, strak gemaakt en gespoten. Na verschillende grondlagen en kleuren verkrijg je een mooi parelmoer effect. Dit kan tevens worden gedaan bij motorfietsen van alle merken in alle kleuren, mat, zijde mat of glans.

SPUITEN GRAAFMACHINE

OPDRACHTGEVER: VAN DE CAMP OSS

Deze loader/graafmachine had weinig draaiuren maar hier en daar toch wat beschadigingen en roestschade. Hij is gedemonteerd, geschuurd, gestraald, voorbewerkt en opnieuw gespoten en kan weer jaren mee.

RESTAURATIE & SPUITEN OLDTIMERS

OPDRACHTGEVERS: DIVERSE PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Mercedes SL uit 1971,in originele staat en naar af-fabriekskleur teruggebracht. Vanwege plaatselijke roestschade en deukjes is de Mercedes volledig ontlakt tot op blanke carrosserie en vervolgens hersteld en laag voor laag opgebouwd in de orginele kleur.

JACHTBOUW

OPDRACHTGEVERS: HEESEN YACHTS OSS,

OCEANCO ALBLASSERDAM

Spuiten en montage van verschillende half-fabrikaten. Diverse afmetingen, vormen en materialen zoals kunststof, rvs, aluminium of polyester, in alle mogelijke kleuren en glans. Ook maken wij anti-slipvloeren.

BEROEPSVERVOER

OPDRACHTGEVER: QUALITY TEXTILES OSS

Vrachtwagens, trailers, bedrijfsbussen. Schadereparaties en spuitwerk in bedrijfskleuren en belettering.

ANTI-SLIP VLOEREN

OPDRACHTGEVER: HEESEN YACHTS OSS

Productie van een dansvloer met anti-slip stroken op het dek van een particulier jacht, met hydraulisch systeem waarbij de dansvloer naar beneden zakt en wordt uitgeklapt.

RACE WERELD 

OPDRACHTGEVERS:

COR EUSER MARCOS RACING HOLLAND,

ARIE VOS RACING OSS HOLLAND

Voor autos en motoren. NO LIMIT COATINGS IS snoeihard in kleur en snelheid!